BBO2021 COVID-19 OHJEET

Brunswick Ballmaster Open -koronaohjeistus
 
Seuraavat ohjeet koskevat kaikkia Talin keilahallissa Brunswick Ballmaster Openin 13.-22.8.2021 aikana asioivia riippumatta siitä oletko sairastanut koronan, saanut täyden rokotussuojan, osittaisen rokotussuojan tai et rokotusta ollenkaan. Vaikka olisit juuri saanut negatiivisen koronatestituloksen lue nämä ohjeet ja noudata niitä!

Suosittelemme vahvasti kasvomaskin käyttöä aina, kun liikut keilahallin tiloissa pois lukien rata-alue, biljardialue ja golfsimulaattori. Nämä alueet eivät ole tällä hetkellä anniskelualuetta ja kaikkien juomien ja ruokien nauttiminen näillä alueilla on kielletty. Mikäli sinun ei ole mahdollista terveydellisistä syistä käyttää kasvomaskia huolehdi koko ajan tosiasiallisten turvavälien säilymisestä.
 
Kun saavut keilahalliin, pese kätesi ja desinfioi ne käsidesiä käyttämällä. Mikäli et ole suoraan kassalla asioimisen jälkeen menossa keilaamaan, biljardia pelaamaa tai golfaamaan, istu ravintolassa pöydän ääreen. Vaihtoehtoisesti voit istua pelaajille varatulle alueelle mikäli siellä on tilaa. Keilahallissa ei ole voimassa olevien rajoitusten takia mahdollista esim. seistä ja seurata keilailua. Pöydän tai tason ääressä istuessasi voit seurata keilailua. Mikäli kassalla tai jossain muualla on jonoa, huolehdi turvaväleistä ja käytä jonottaessasi kasvomaskia. Liikkuessasi pöydästä hakemaan ruokaa tai juomaa tai wc tiloihin, käytä kasvomaskia. Vältä kaikkea tarpeetonta liikkumista ja anna tilaa kanssaihmisille. Noudata ravintolatiloissa ilmoitettuja istumajärjestyksiä äläkä siirtele tai uudelleenjärjestä tuoleja.
 
Jos osallistut Brunswick Ballmaster Open turnaukseen, huomioi seuraavat ohjeet:
 • Maksaessasi turnausta huolehdi mahdollisessa jonossa turvaväleistä ja käytä kasvomaskia
 • Maksu on mahdollista suorittaa myös MobilePay-maksuna jonojen välttämiseksi
 • Käyttäessäsi pukuhuonetiloja huolehdi, että ruuhkaa ei synny ja anna kanssaihmisille tilaa
 • Siirtyessäsi rata-alueelle älä aiheuta ruuhkaa ja anna kanssaihmisille tilaa
 • Rata-alueella aseta keilakassisi siten, että kulkeminen rata-alueella ei vaikeudu eivätkä ne peitä ilmanvaihtoventtiileitä tai täytä kaikkea istumatilaa rata-alueella
 • Rata-alueella juoman säilyttäminen on mahdollista rata-alueen takaosassa olevissa telineissä. Kun juomaa nautitaan, tulee sinun istua paikoillasi esim. rata-alueen takaosassa olevalla tasolla.
 • Pelin aikana vältä tarpeetonta liikkumista, anna kanssapelaajille tilaa äläkä kuljeskele tarpeettomasti muiden rataparien takana. Älä myöskään poistu pelin aikana rata-alueelta muun kuin välttämättömän syyn takia. Esim. wc-käynti
 • Huolehdi rata-alueella tosiasiallisten turvavälien säilymisestä äläkä "seurustele" muiden pelaajien kanssa
 • Vältä pintojen tarpeetonta koskettelua ja desinfioi kätesi tarvittaessa
 • Säilytä pyyhkeesi ja muut tarvikkeet huolellisesti. Käytä vain omaa pyyhettä. Vältä koskemasta kasvoihin. Mikäli sinun on tarpeen kuivata hikeä kasvoistasi, käytä siihen erillistä puhdasta pyyhettä jonka säilytät huolellisesti omassa kassissasi.
 • Vaihtaessasi rataa anna kanssapelaajille tilaa ja säilytä turvavälit
 • Pelin jälkeen pese ja desinfioi kätesi, poistu rata-alueelta hyvässä järjestyksessä ja vie pallokassisi niille varatulle alueelle, mahdolliseen omaan säilytyspaikkaan tai mukanasi poistuessasi hallista
 • Mikäli et välittömästi poistu keilahallista noudata ravintola-asioinnista annettuja ohjeita
 • Mikäli poistut keilahallista noudata myös muualla hyvää hygieniaa, kontaktien välttämistä sekä muita mahdollisia ohjeita. Varsinkin jos olet vielä turnauksen aikana palaamassa keilahalliin.
 
Kiitos yhteistyöstä!

Tavoitteesi ei ole suojella itseäsi vaan kaikkia ihmisiä. Näillä ohjeilla pystymme viranomaismääräyksiä noudattamalla järjestämään kaikille turvallisen turnauksen, joka voidaan viedä läpi ilman keskeyttämistä.


 
Osallistuminen Brunswick Ballmaster Openiin tai asioiminen Talin keilahallissa Brunswick Ballmaster Open pelipäivinä edellyttää tämän ohjeen lukemista ja yhteystietojen antamista mahdollista koronajäljitystä ja altistumistietojen lähettämistä varten.
 
 
Tämän ohjeistuksen kuittaaminen on edellytys keilahalliin pääsylle. Tee se siis hyvissä ajoin etukäteen ennen hallille saapumista. Mieluiten viimeistään edellisenä päivänä, että sisäänpääsysi ei hankaloidu. Tarkistamme kuittaukset ovella ja/tai pistokokein. Mikäli sinulla on hankaluuksia sähköisten lomakkeiden käytössä, on keilahallissa mahdolista täyttää ja allekirjoittaa myös vastaava paperilomake.
 
Olethan tutustunut myös yleiseen koronaohjeistukseemme.

 
* pakolliset

Olen lukenut yllä olevan ohjeen ja sitoudun parhaani mukaan noudattamaan annettuja koronaohjeita.